Damesweekend 2022 Wemeldinge

zaterdagmorgen 25 juni om 9 uur stipt stonden de 10 deelneemsters klaar bij de camping op de Groenstraat in Dongen om gezamenlijk een rit te gaan maken van ruim 100 kilometer.

Na 40 kilometer was er dan toch de eerste stop om koffie te drinken met wat lekkers en rond de middag was er een stop om te lunchen.
Na een flink stuk fietsen richting Zeeland was er dan toch voor het eerst water in zicht.
De dames besloten een mooie foto te maken met de zelfontspanner onder toezicht van een kudde schapen. Na een aantal pogingen is daar dan toch deze mooie foto uit ontstaan.

Ondanks de donkere wolken hebben de dames het op een paar druppels na toch droog weten te houden helemaal tot in Wemeldinge. Toen er 111 Km op de teller stond kwamen de dames aan op camping Linda. Na een grondige inspectie van de blokhutten zijn de dames in de avond nog gezellig uit eten gegaan.

Na het eten was het gelukkig weer droog en was er nog tijd om even een wandelingetje te maken door Wemeldinge en voor sommigen om het water van wat dichterbij te bekijken. Over het avondprogramma in de blokhut willen de dames niet meer kwijt dan onderstaande foto.

Na een rustige nacht waren de dames al weer vroeg op om te gaan ontbijten in een nabijgelegen hotel. Om 8.45 zijn de dames weer vertrokken onderweg naar Dongen. Tijdens de terugreis zijn er wederom 2 stops geweest, waarvan een speciaal open ging omdat er zo’n leuke damesfietsgroep op het terras wilde zitten. Na 103 km was er dan toch eindelijk de aankomst in Dongen bij het vertrouwde terras van de Viersprong. Op het terras hebben de dames nog een drankje gedronken om het gezellige fietsweekend af te sluiten. Op naar volgend jaar dames!
Fred nog bedankt voor de mooie afsluitende groepsfoto op het terras.